Logo zwart
constructie
staal op maat
stalen deuren
stalen wanden

STAALCONSTRUCTIES

Afgewerkt met koper, goud of brons

Afgewerkt met goud

Indoorsteel maakt stalen smeedwerk dat volledig op uw creatieve ideeën gebaseerd is. Zelfs als u slechts een abstract beeld voor ogen hebt van hoe het resultaat eruit moet zien, kunnen wij dat in een gedetailleerd ontwerp omzetten. We kunnen het geheel daarbij op de omgeving afstemmen of met een koper-, goud– of bronskleurige laag afwerken.

Van woonkamers tot
restaurants

We vervaardigen hoofdzakelijk binnendeuren en bureauwanden binnen een huiselijk setting of kantoorgebouwen. We gaan echter ook andere uitdagingen aan, zoals verfijnd sierwerk in een restaurant integreren of praktisch maatwerk voor een tandartspraktijk uitwerken. Bovendien kunnen we diverse soorten figuurglas in het design verwerken.

Afgewerkt met brons

Sierlijk & stevig staal
voor buiten

smeedwerk

Niet alleen binnen, maar ook buiten kunnen we metalen maatwerk voorzien. Elegante en weerbestendige staalconstructies maken, kunnen we als geen ander.

Daarvoor vertrouwen we op duurzame profielen van Forster. Wil u meer weten over de materialen die we gebruiken of wat de mogelijkheden voor uw pand zijn? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Interesse in een verfijnde staalconstructie?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!